Gemeenteweg 40 - 7951 CN - Staphorst - [email protected] - 0522 46 26 25

Verzending

Het is uiteraard mogelijk om de apparaten af te halen. Met name bij vrieskasten/koelkasten komt de vraag op of deze liggend vervoerd mogen worden. Dit is mogelijk, míts u na plaatsing de koel- of vrieskast 24 uur laat staan, voordat u deze inschakelt.

We leveren inderdaad heel Nederland, de enige beperking zijn de Wadden eilanden, hier wordt een extra toeslag voor berekend.

Algemeen

Dit heeft te maken met afspraken met Liebherr als leverancier. Het is niet toegestaan om deze prijzen openbaar op internet te plaatsen. Vandaar ook de button ‘klik hier voor de prijsaanvraag’. U kunt uw gegevens invullen, wij reageren dan z.s.m. per mail.

Ook hanteren we zeer scherpe prijzen voor modellen nieuw in doos, ook deze mogen niet openbaar op internet geplaatst worden. Dus zeker de moeite waard om even te informeren!

Ons factuur geld als garantiebewijs, de datum die daarop aangegeven wordt is leidend. Als er problemen zijn, kunt u dit bij ons melden. Wij regelen het vervolgens verder onze leveranciers.

In probleemgevallen buiten de fabrieksgarantie (na 2 jaar) maken we gebruik van eigen onderhoudsmonteurs, welke we tegen zeer betaalbare tarieven kunnen inzetten.

Jazeker, ook de b-keus apparaten zijn nieuw en zijn getest door de leverancier. Het feit dat de leverancier ook deze b-keus apparaten met 2 jaar garantie uitlevert, geeft wel aan dat deze apparaten nieuw zijn en 100% betrouwbaar.

Apparaten met een schoonheidsfoutje bevatten een deukje of krasje aan de voor- of zijkant van het apparaat. Dit verschilt uiteraard per apparaat.

De schoonheidsfoutjes hebben verder géén invloed op de technische werking van het apparaat. Deze is gewoon nieuw, werkt 100% én wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Een B-keus apparaat kan een schoonheidsfoutje bevatten, maar het kan ook een apparaat zijn die uit de verpakking is geweest (showroom of verkeerd geleverd). Deze mogen vervolgens niet meer als A-keus verkocht worden.